Professionele zakelijke online winkel

Over Winnerchoice

Alleen het beste maakt je tot een winnaar. Succesvolle e-commerce platforms kiezen dan ook voor de producten van Winnerchoice: Chinese artikelen van Europese kwaliteit. Sinds 2017 verzorgt Winnerchoice de inkoop en import van een breed assortiment producten uit China, voor e-commerce bedrijven in Nederland. Van broodroosters tot televisiebeugels: wij leveren alles van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen en met een lage MOQ.

Lage prijs, hoge kwaliteit

Winnerchoice weet wat de westerse markt wil en voorziet haar klanten van producten naar Europese smaak en kwaliteit. En die lage kosten, die kunnen we garanderen door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Chinese producten. Winnerchoice levert een nóg beter tarief dan de fabrieksprijs die je anders als webshop zou betalen.

producten

Wij zien het als onze rol om e-commerce bedrijven te begeleiden en denken dan ook graag met jou mee, om de beste producten in elke categorie te vinden. Ons aanbod is met ongeveer 1000 artikelen – inclusief customizing-mogelijkheden – ontzettend uitgebreid. Ze zijn allemaal terug te vinden in onze productdatabase, voorzien van een omschrijving en een foto in hoge resolutie. Middels een API kun je jouw webwinkel aan onze database koppelen, om zo onze goederen te verkopen via jouw kanaal.

Duurzaamheid

Omdat we ons bekommeren om deze planeet, vinden we het belangrijk om duurzaam te ondernemen. Dit doet Winnerchoice onder andere door op korte termijn al het ordinaire plastic in haar producten / verpakkingen te vervangen door biologisch afbreekbaar plastic of karton. Veel bedrijven zeggen wel dat ze rekening houden met het milieu, maar blijven vaak bij woorden. Aangezien wij een grote organisatie zijn, kunnen we makkelijker overgaan tot daden.

Transport

We beschikken in China over twee magazijnen, waarvan een in Yiwu en een in Shenzhen. Alle goederen worden van daaruit zo goedkoop mogelijk in vrachtcontainers naar Rotterdam vervoerd, via de zee- of luchtvracht. Ook kleine orders nemen wij onder onze vleugels en vervoeren wij per boot naar Europa. Dankzij onze uitstekende logistieke vaardigheden gaat het transport vlug en efficiënt. Aangezien wij ter plaatse zijn, in het Chinees kunnen communiceren en beschikken over de juiste kennis, verloopt het transport van Winnerchoice soepel en staan we minder voor uitdagingen dan veel Nederlandse ondernemers. Eenmaal in Nederland worden de containers uitgeladen in ons magazijn in Bemmel. Vanaf daar worden orders rechtstreeks naar onze klanten in de hele EU verstuurd. Van order tot levering: Winnerchoice ontzorgt jou als e-commerce bedrijf in het gehele verkoopproces.

Werknemers

Naast voor onze klanten, zorgen we ook goed voor onze werknemers. Om een goede werk-privébalans te garanderen, doet ons vijfkoppige team in China aan orderbegeleiding vanuit huis. Bovendien werkt Winnerchoice samen met een fabriek die BSCI-audit checks uitvoert en die al ruim 10 jaar zakendoet met bedrijven in West-Europa.

Over de eigenaars

Winnerchoice is in handen van Marissa Long en John Besseling. De Chinese Marissa heeft ervaring in alle fases van het productieproces in China – van de ontwikkeling van producten tot de (internationale) verkoop – en weet alles over de Europese regelgeving. John heeft ruime kennis en ervaring opgedaan door het runnen van een eigen fabriek in China.
X